De Stichting moet zelf in haar continuïteit voorzien en doet daarvoor beroep op sponsoren, die financiële middelen of hulp in natura ter beschikking stellen. Tegenover de bijdrages van de sponsoren biedt de Stichting Veteranen Westland publicatie van de gegevens van de sponsoren voor zover deze dat willen als een publieke dank-je-wel voor hun bijdrage(n). Tevens het gericht bedanken van de sponsoren door aan te geven waaraan het bedrag is besteed.

Wij zijn bijzondere dank verschuldigd aan het Veteraneninstituut voor de jaarlijkse bijdrage, waarmee wij onze veteranen leuke uitjes en ontspanning kunnen bieden. Dit jaar hebben wij ook een donatie mogen ontvangen van René Dekker, eigenaar van Dekker IT Services. Hiermee hebben wij een gedeelte van de kosten van Operatie Geslaagd kunnen bekostigen, waarvoor onze hartelijke dank.

Ook willen wij Willem Ruiter hartelijk bedanken voor het opzetten en begeleiden bij onze website; hij heeft – zelf veteraan – ons tegen een zeer vriendschappelijke prijs geholpen.

Doneren via uw bank

Wij willen u alvast erg bedanken.

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*Sponsoren

Wij zijn trots op onderstaande sponsoren.