23 december Kerstlunch

Beste Veteraan,

U bent van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse kerstlunch, welke op zaterdag 23 december wordt in de grote zaal van de Terwebloem (naast het VOCW). Meld u uiterlijk 10 december aan via stichting.veteranen.westland@gmail.com of schriftelijk aan Stichting Veteranen Westland, Molenaarlaan 27, 2678 DG De Lier.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon en uiteraard zijn partners van harte welkom!!

Jaarlijkse BBQ

In juli werd weer de jaarlijkse BBQ gehouden, dit keer in de Terwebloem. Onder het genot van een lekker hap en drankjes, konden we tevens getuige zijn van een live muzikaal optreden van professionele muzikanten, te weten Ad van Beek en John van Dalsum. Al met al weer een geslaagde middag, waar we met zo’n 60 paxen van hebben genoten

7 januari 2023 Nieuwjaarsreceptie

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie, welke op 7 januari 2023 van 14.00 tot 17.00 uur wordt gehouden in ons VOCW.

 

17 december 2022, onze 7e traditionele Kerstlunch, meldt u aan!!

17 december organiseert Stichting Veteranen Westland haar 7e Kerstlunch. U bent van harte uitgenodigd om weer deel te nemen aan dit mooie evenement, welke dit jaar wordt gehouden bij Ter Laak Orchids in Wateringen.

 

Aanvang     13.00 uur, u wordt verzicht tijdig aanwezig te zijn.

Er wordt een heerlijke blauwe hap geserveerd en uiteraard zal de bekende verloting niet ontbreken!

 

Meldt u aan via stichting.veteranen.westland@gmail.com of via Facebook.

15 oktober Veteranen uitje 2022, save the date!!

Ja ja, u had de datum al gereserveerd toch? 15 oktober onze jaarlijkse activiteit. We gaan naar de SS Rotterdam!!

 

Aanloop VOCW : 09.00 uur
Vertrek VOCW : 10.00 uur
Aankomst R’dam : 11.00 uur
Rondleiding : 11.30 uur
Lunch SS R’dam : 12.30 uur
Vertrek R’dam : 14:00 uur
Aankomst VOCW : 15:00 uur
VOCW : Evaluatie onder het genot van een drankjeDeze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door een donatie van het Vfonds, waarvoor onze grote dank!!
Meld je zo spoedig mogelijk aan, partners zijn ook van harte welkom uiteraard. Er zijn aan de activiteit geen kosten verbonden, de drankjes op de SS Rotterdam buiten de lunch zijn voor eigen rekening.
Veteranen ontmoetingscentra uit de regio worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze mooie ontmoeting met de SS Rotterdam.

Sponsoren

Wij zijn trots op onderstaande sponsoren.